Γάμος

Η διοργάνωση και η υλοποίηση μιας γαμήλιας εκδήλωσης απαιτεί, υπομονή, επιμονή, ακρίβεια και έμφαση στην λεπτομέρεια. Εμείς σεβόμενοι ότι ο γάμος σας είναι πολύ σημαντικός για εσάς, για τις οικογένειες αλλά και τους καλεσμένους σας, ακούμε και αφουγκραζόμαστε όλα εκείνα τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να συνθέσουμε μια τέλεια γαμήλια εκδήλωση.

Προσκλητήριο
To προσκλητήριο του γάμου εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες, πρέπει να εκφράζει το ύφος και την αισθητική του γάμου που θα ακολουθήσει. Κλασσικό, μοντέρνο ή εξαιρετικά ασυνήθιστο, μπορούμε να σχεδιάζουμε για εσάς το προσκλητήριο που έχετε ονειρευτεί ή να σας προτείνουμε κομψά σχέδια και πρωτότυπες ιδέες για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.
Μπομπονιέρα
Η μπομπονιέρα είναι μια παράδοση, ένα δώρο προς τους καλεσμένους σας με σκοπό να τους ευχαριστήσει για την παρουσία τους στον γάμο σας. Για τον σκοπό αυτό είτε είναι η κλασσική τούλινη μπομπονιέρα, είτε ένα χάρτινο κουτάκι ή ένα αντικείμενο είναι πάντα σχεδιασμένη και φτιαγμένη με προσοχή, με μεράκι και με υψηλής ποιότητας υλικά. Εσείς πρέπει να επιλέξετε αυτό που σας εκφράζει και εμείς να δημιουργήσουμε το αντικείμενο που θα ταιριάζει με το ύφος και την αισθητική του γάμου σας.
Στολισμός
Ο στολισμός του γάμου από την νυφική ανθοδέσμη, την εκκλησία μέχρι τον χώρο της εκδήλωσης είναι μια διαδικασία που προσδίδει ομορφιά και δημιουργεί συναισθήματα. Η επιλογή των λουλουδιών και των χρωμάτων είναι σημαντική, γιατί καθορίζει την μοναδικότητα κάθε ζευγαριού και το ύφος του γάμου. Είτε ονειρεύεστε ένα elegant, μοντέρνο ή ρομαντικό γάμο, οι προτάσεις μας είναι πάντα συνυφασμένες με το στυλ σας, είναι υψηλής αισθητικής και έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν μια όμορφη εικόνα, ένα κομψό σκηνικό και ένα μαγευτικό περιβάλλον για εσάς και τους καλεσμένους σας!!!
Dessert table - Τραπέζι ευχών
Το dessert table είναι μια συνήθεια που έγινε αγάπη!!! Είναι εκείνο το σημείο στην δεξίωση που προσθέτει μια γλυκιά νότα και που εμπλουτίζει τον στολισμό του γάμου σας!!! Η διακόσμησή του είναι εμπνευσμένη και ακολουθεί το ύφος του γάμου και έχει ως σκοπό να εντυπωσιάσει!!!
Ας σχεδιάσουμε τη μεγάλη σας μέρα, μαζί!
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να στείλετε email, να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.