Ποιοί Είμαστε

Σχετικά με Εμάς

Εάν θέλετε να οργανώσετε έναν γάμο που θα καταπλήξει, μια βάπτιση που θα συγκινήσει ένα πάρτυ που θα ενθουσιάσει τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος!!!

 

Στην Zatu Events προσεγγίζουμε κάθε ιδέα με ενθουσιασμό, δημιουργούμε customized εκδηλώσεις εστιάζοντας στην ατομικότητα και στην μοναδικότητα γιατί πιστεύουμε ότι κάθε εκδήλωση πρέπει να αντικατοπτρίζει το χαρακτήρα των πελατών μας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους.

Δεν θυμόμαστε μόνο ημέρες, θυμόμαστε στιγμές…

Σκοπός μας είναι να συλλέξουμε όλες αυτές τις πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε πρωτότυπες και ιδιαίτερες ιδέες οι οποίες, σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, θα μας οδηγήσουν στην δημιουργία υπέροχων στιγμών και αξέχαστων αναμνήσεων!!!

 

Το στυλ μας είναι αυθεντικό και εκλεπτυσμένο. Η ομάδα μας αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη και πολυετή εμπειρία στον χώρο της διοργάνωσης κοινωνικών εκδηλώσεων και όλοι μαζί φροντίζουμε την αισθητική της μεγάλης εικόνας δίνοντας ταυτόχρονα μεγάλη έμφαση στις μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες.

Οι Ιστορίες μας
Εκτός από εξαιρετική επαγγελματίας, αγαπάς τόσο πολύ αυτό που κάνεις και αυτό ομορφαίνει ακόμη περισσότερο τη δουλειά σου!!! Σ' ευχαριστούμε πολύ για όλα❤️
ΜΑΡΙΑ-ΧΑΡΗΣ
24-09-2023
Σ ευχαριστούμε για όλα!! Είσαι μοναδική, επαγγελματίας που τα θέλεις όλα τέλεια και καλόγουστα ❤️🙏και στον δικό μου γάμο αλλά και εδώ στους κουμπάρους μου ήταν όλα μαγευτικά!!!!!θα σε προτείνω όπου ακούω για βάφτιση και γάμο!!!! Love you 😍 💗
ΜΑΡΙΑ
24-09-2023
Ήταν όλα τόσο πανέμορφα!! Καλύτερα από ότι το φανταζόμουν!! Εκπληκτική δουλειά, συνεργασία και άψογο αποτέλεσμα!! Είστε φοβεροί!! Ευχαριστώ!! 🔝🔝🔝
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
17-09-2023
Σε ευχαριστούμε πολύ!!! Ήταν όλα τέλεια!!!
ΚΑΛΛΙΝΑ
16-09-2023
Τέλειος στολισμός και τέλεια συνεργασία ❤️ Ευχαριστούμε πολύ!!
ΝΕΦΕΛΗ
03-09-2023
Ευχαριστούμε πολύ! Όλη η εμπειρία της διοργάνωσης ήταν ευχάριστη με απόλυτη κατανόηση του τι είχαμε στο μυαλό μας για τη βάφτιση του γιου μας. Όλα αποδόθηκαν όπως τα είχαμε φανταστεί και ακόμα καλύτερα! Θα ξανά συνεργαστούμε σίγουρα και σε επόμενο event! Ευχαριστούμε από καρδιάς που κάνατε την ημέρα μας ακόμα πιο μαγική και ξεχωριστή 💗
ΕΥΑ
26-08-2023
Αγαπητή Ρεγγίνα, εμείς ευχαριστούμε για την άψογη διοργάνωση και την ηρεμία που μας προσέφερες παρόλο που είμασταν στο εξωτερικό! Ήταν όλα μαγευτικά από την αρχή ως το τέλος! Εσύ και οι συνεργάτες σου είσασταν γλυκύτατοι.
GEORGIA
30-07-2023
Όλα ήταν άψογα! Ακόμα καλύτερα από ότι περιμέναμε. Η Ρεγγίνα είναι φοβερή επαγγελματίας με υπέροχες ιδέες. Η παρουσία της κατά την διάρκεια του γάμου και της βάφτισης μας βοήθησε πάρα πολύ, όλα ήταν υπό έλεγχο και ο στολισμός φανταστικός. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, πραγματικά συνέβαλλε στο να είναι η μέρα μας αξέχαστη.
MAGGIE-ΘΑΝΑΣΗΣ
30-04-2023
Χίλια αστέρια αξίζουν για την άψογη εξυπηρέτηση ! Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξης Η Ρεγγίνα μας - ο άνθρωπός μας το αστέρι μας, ένα πλάσμα που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με το χαμόγελο και την ευγένεια της ! Θα μας μείνουν αξέχαστες οι στιγμές !!! Πολλά πολλά ευχαριστούμε, κάνατε το γάμο μας παραμυθένιο !! Οι καλύτεροιιιιιι σε όλα !!
XΡΙΣΤΙΝΑ-ΚΩΣΤΑΣ
24-09-2022
Άψογη επαγγελματίας.. Το καλύτερο αποτέλεσμα.. Η Ρεγγίνα είναι ο άνθρωπος που ψάχνουμε όλοι..Και στα επόμενα.. Σε ευχαριστώ πολύ για την ονειρεμένη βάφτιση της κόρης μας.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
10-09-2022
Η υπέροχη μέρα του γάμου μας ολοκληρώθηκε με έναν εντυπωσιακό στολισμό και μια ανθοδέσμη βγαλμένη από όνειρο ! Απόλυτα ευχαριστημένη από όλη την συνεργασία που είχαμε, όλα έγιναν όπως τα είχαμε φανταστεί ! Σας ευχαριστούμε ! Ιωάννης και Κωνσταντίνα ❤️
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ
10-09-2022
Ευχαριστούμε για τα όμορφα που μας ετοίμασες και για το χαμόγελο που τα συνόδευε! Η συνεργασία μαζί σου είναι απολαυστική και είναι χαρά μου να σε συστήνω ξανά και ξανά!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ
31-07-2022
Ήταν όλα υπέροχα, άψογα οργανωμένα και μείναμε κατευχαριστημένοι!!! Το προσκλητήριο ήταν εμπνευσμένο και δημιουργικότατο, τα κουφετάκια και τα γλυκάκια στο candy bar πεντανόστιμα - σχεδόν όλοι σχολίασαν πόσο φρέσκα και νόστιμα ήταν - και εγγυώμαι ότι κάνεις δεν έφαγε μόνο ένα!!! Τα λουλούδια όπως τα είχα φανταστεί και όλα ένιωσα πως ήταν σε απόλυτη αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο και σε ευθεία γραμμή με αυτά που εμείς θέλαμε να εκφράσουμε εκείνη την ημέρα! ΡΕΓΓΙΝΑ σε ευχαριστούμε παααρα πολύ!!!!
ΧΡΥΣΑ
01-07-2022
Πολύ αγάπη χαρά και θετική ενέργεια είχε αυτό το αποτέλεσμα... Μαγικά όλα περισσότερο από ότι περιμέναμε ❤️❤️ Καταπληκτικός άνθρωπος με μεράκι και γούστο!!! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα όμορφα πράγματα που μας φτιάξατε 🙏🙏🙏❤️❤️❤️θα σας προτείνω σε όλους... Είστε υπέροχοι!!!!!
ΜΑΡΙΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
08-07-2022
Ήταν όλα υπέροχα!! Κάνατε την μέρα μας ακόμα πιο όμορφη!! Εξυπηρετικότατοι πάντα με χαμόγελο και υπέροχες ιδέες. Ότι προτείνατε στη πράξη βγήκε ακόμα πιο όμορφο. Ευχαριστούμε και πάλι❤️ Αλέξανδρος & Δώρα 4/6/22
ΔΩΡΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
04-06-2022
Υψηλή αισθητική, θετικά vibes, άψογη εξυπηρέτηση... Γλυκύτατοι άνθρωποι και σωστοί επαγγελματίες!
ΜΑΡΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΗ
17-12-2020
...... Λεπτομέρειες με Νότες που κάνουν την διάφορα!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ξεχωριστές ιδέες! Εξαιρετική δουλειά! Συγχαρητήρια!!!!!!
ΣΟΦΙΑ