Βάπτιση

Μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μας είναι η βάπτιση του παιδιού μας γεμάτη από έντονα συναισθήματα χαράς, ευτυχίας, συγκίνησης και υπερηφάνειας!!!

Εμείς κατανοώντας της σημασία αυτής της ημέρας δημιουργούμε μαζί σας όμορφες στιγμές και γλυκιές αναμνήσεις!!! Σχεδιάζουμε μοναδικές βαπτίσεις με ξεχωριστές πρωτότυπες ιδέες. Εμπνευστείτε από τις υπέροχες προτάσεις μας και σχεδιάστε μαζί μας τη βάπτιση της μικρής ή του μικρού σας όπως ακριβώς τους ταιριάζει. 

Προσκλητήριo
Ο σχεδιασμός ενός προσκλητηρίου βάπτισης είναι για εμάς πηγή έμπνευσης και χαράς!!! Εμπνεόμαστε από διάφορα θέματα και χρώματα και δημιουργούμε θεματικές βαπτίσεις με πολλή φαντασία!!! Διαλέξτε ανάμεσα από την ήδη υπάρχουσα συλλογή των σχεδίων μας ή δώστε μας τη χαρά να δημιουργήσουμε μαζί κάτι νέο που να ταιριάζει σε εσάς και το μικρό σας!!!
Μπομπονιέρα
Η μπομπονιέρα της βάπτισης ακολουθεί σε θέμα και χρώμα το προσκλητήριο και αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση για τους καλεσμένους σας!!!
Στολισμός Βάπτισης
Ο στολισμός του μυστηρίου της βάπτισης προσδίδει ομορφιά και φρεσκάδα!!! Από την κολυμπήθρα, ως τον στολισμό του χώρου της δεξίωσης συνθέτουμε και δημιουργούμε ιδιαίτερες, χαρούμενες προτάσεις που ακολουθούν και ολοκληρώνουν το concept της βάπτισης.
Πακέτο Bάπτισης- Μαρτυρικά
Ο ρόλος του νονού/ας είναι ο πιο σημαντικός σε μια βάπτιση. Είναι αυτός/η που δημιουργεί μια πολύ σημαντική και όμορφη σχέση με το μικρό σας. Για τον λόγο αυτό φροντίζουμε με μεγάλη αγάπη το πακέτο που προσφέρει ο νονός/α στην βάπτιση και επιμελούμαστε ώστε να ταιριάζει και να ακολουθεί το θέμα της βάπτισης.
Candy Bar
Δεν λείπει ποτέ από μια βάπτιση!!! Εμπνευσμένο με χρώματα και διακόσμηση από το θέμα της βάπτισης είναι το σημείο εκείνο που γλυκαίνει και δροσίζει!!!
Ας σχεδιάσουμε τη μεγάλη σας μέρα, μαζί!
Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να στείλετε email, να μας καλέσετε ή να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα.